27 Φεβρουαρίου, 2016 by admingirly with 0 comments

To Girly.gr


Το girly.gr είμαστε ένας δικτυακός τόπος προώθησης γυναικείων και παιδικών προϊόντων, από το χώρο της ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών τα οποία πωλούνται από τα μεγαλύτερα online Ελληνικά αλλά και ξένα καταστήματα. Συγκεντρώνουμε και ανανεώνουμε καθημερινά προϊόντα, τα κατηγοριοποιούμε με ενιαίο τρόπο ώστε να σας διευκολύνει στην αναζήτησή σας αλλά και σας βοηθήσουμε να αγοράσετε στην καλύτερη πάντα τιμή μιας και συγκρίνουμε το προϊόν που σας ενδιαφέρει ανάμεσα σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που το διαθέτουν.

Παράλληλα συγκεντρώνουμε τις προσφορές – εκπτώσεις του κάθε καταστήματος και σας τις παρουσιάζουμε για οικονομικότερες αγορές μέσα στο σαΐτ αλλά και στα newsletters που σας στέλνουμε.
Για την αγορά του προϊόντος που είδατε στο girly αρκεί ναι κάνετε κλικ στο προϊόν και να επιλέξετε το κατάστημα που θέλετε να το αγοράσετε και αμέσως θα μεταφερθείτε σε αυτό.
Ο κατάλογός μας ενημερώνεται σε καθημερινά με βάση τα στοιχεία που μας αποστέλλουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά μπορεί να βρεθεί προϊόν με διαφορετική τιμή, μέχρι να γίνει η επόμενη ενημέρωση.

Βασικός στόχος του girly είναι να σας βοηθήσει να αγοράσετε οικονομικά τα πιο μοντέρνα και επώνυμα προϊόντα…

Είμαστε εδώ γιατί το Shopping είναι way of girly.

Leave Comment

Πρόσφατα σχόλια

Kατηγορίες

Κατηγορίες

Powerthemes

  • Serving the World

    Where the best themes are made possible!